Agendapagina
« vorige  |  oktober 2017  |  volgende »
-------------------

Dinsdag 3 oktober 2017 Dementie?-En nu?- Ervaringen delen
Locatie: Dorpskerk te Vorden
Tijdstip: 19.00 uur  - 21.30 uur

‘Ooit geweest,
 lang geleden.
 Toen een heldere geest,
 nu vertroebeld heden.’

Dit voorjaar hielden de gezamenlijke kerken van Vorden en Wichmond een bijeenkomst over dementie. De avond stond in het teken van voorlichting. Naar aanleiding van ontvangen suggesties hebben we een vervolgavond gepland op dinsdag 3 oktober van 19.00 uur tot plus minus 21.30  in de Dorpskerk te Vorden. De avond staat onder leiding van Marian Storteler, geestelijk verzorger van Sensire: Locaties Doetinchem-Gaanderen-Ruurlo-Vorden-Zeddam.
We hebben enkele Vordense ervaringsdeskundigen uitgenodigd, alsook een medewerker van de Alzheimerstichting Zutphen.
Het is de bedoeling dat ervaringen en vragen voldoende aan bod komen. Noteert u de datum alvast in uw agenda. De avond wordt gecoördineerd door medewerkers van de gezamenlijke kerken.
U kunt zich opgeven bij Riek Klein Bramel, voor zaterdag 29 september 2017
Email:mail.daxis.nl
Tel:..0575-552405......

Woensdag 11 oktober 2017 Oecumenische vrouwengroep Wichmond - Vierakker
Tijdstip: 18.00 uur

Op 11 oktober 2017  viert het bestuur en de leden van de Oecumenische vrouwengroep Wichmond-Vierakker haar 70 jarig jubileum.
Het zal een hele feestelijke avond worden die dit keer om 18.00 uur begint. De aanwezigen worden verwelkomd met een glaasje champagne ,gevolgd door een bingospel dat geheel over de historie van de vereniging zal gaan. Nadat zij het glas hebben geheven op dit jubileum  kunnen zij smullen van een goed verzorgd stamppot buffet.
Om elkaar (nog) beter te leren kennen, is aan de leden gevraagd een wat oudere foto voorzien van grappige tekst in te leveren.
Het zal niet makkelijk zijn om iedereen te herkennen, maar dat is juist de bedoeling. Wij sluiten deze  feestelijke avond af met een kop koffie/thee met een heerlijke bonbons.

Ontmoetingsmiddag
datum en tijdstip 29-09-2017 om 14.30 uur