Paasnachtwakewandeling

Net zoals voorgaande jaren werd er ook dit jaar een Paaswandelwake georganiseerd, een circa 20 kilometer lange wandeltocht in de nacht van Stille Zaterdag naar Paasmorgen. Thema dit jaar was: zoek de stilte, ontdek wat je beweegt. Er waren circa 35 deelnemers, waaronder 8 uit Wichmond: Femke, Joanne, Rosan, Thijs, Ep, Han, Henk en Tim. De wandeltocht startte 's avonds in de Paaswakedienst in de Walburgiskerk en na een nacht lopen werd de groep in de Eekschuur in Warnsveld ontvangen met een ontbijt. Onderweg waren er verschillende stops waar korte vieringen werden gehouden, verhalen verteld, naar muziek werd geluisterd of iets creatiefs werd gedaan. Bij de familie Vaartjes aan de Broekweg waren er broodjes en soep. Een paar uur later werd de kerk in Wichmond aangedaan voor een soort van ochtendgymnastiek en weer een uur later was er een korte stop bij de familie vd Stroom aan de Dennendijk. Han had ook dit jaar weer een prachtige route uitgestippeld, waarvoor vele complimenten van de deelnemers!

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters

datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur