Dankdag voor gewas en arbeid

Op 4 november, Dankdag voor gewas en arbeid, is de opbrengst van de uitgangscollecte bestemd voor de Voedselbank in Zutphen. Deze organisatie stelt zich politiek en levensbeschou-welijk neutraal op en verricht werkzaamheden vanuit de grond-gedachte van onderling hulpbetoon en solidariteit en het tegen-gaan van verspilling. De Voedselbank is voor het functioneren volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, voedsel-schenkingen door bedrijven en particulieren en giften van bedrijven, particulieren en maatschappelijke organisaties zoals kerken.
Voor meer informatie: http://www.voedselbankzutphen.nl/

Kerkdienst H.A.