‘Het bezoek’: film in Wichmond 30 maart 2015 ‘Het bezoek’: film in Wichmond 30 maart 2015
‘Het bezoek’: film in Wichmond
”Het zat wel goed met onze kerk. We spraken met ontzag en gepaste dankbaarheid over onze Grondlegger. Alles liep op rolletjes. Het nieuws dat Hij van plan was ons binnenkort op te zoeken, kwam dan ook op zijn zachtst gezegd onverwacht en was nogal schokkend.”
Op maandagavond 30 maart wordt in gebouw Withmundi (Dorpstraat 16  in Wichmond) de korte film ‘Het Bezoek’ vertoond. De film is gebaseerd op de bestseller van Adrian Plass. Een film met een bijzondere Jezus. Nou ja, Hij heet hier “Grondlegger”. Hij is maar moeilijk te vatten. Loopt zomaar weg uit de kerk en gaat de kroeg in. Hij kan best op je zenuwen werken… Het laat je in ieder geval het beeld van Jezus weer eens doordenken.
Na de film is er gelegenheid om onder leiding van Ds. Tim Wiersum na te praten.
U bent van harte welkom in het Withmundi, vanaf 19.45uur staat de koffie klaar. De film begint om 20.00 uur.