Agenda vanuit de Kerkenraad Agenda vanuit de Kerkenraad
Agenda

Voor komende tijd hebben we weer enkele ontmoetingsmiddagen, in de pastorie gepland.
De eerste is op vrijdag 10 juli, het thema zal zijn, bijzondere ervaringen of gebeurtenissen.
De tweede is op woensdag 19 Augustus, dan willen we praten over            herinneringen van vakanties of van vroegere oranje feesten.                      De koffie staat klaar om 14.30, en we sluiten af om 16.30.

Op vrijdag 11 september is de jaarlijkse vrijwilligersavond gepland.           Jo Wiersum hoopt dan, samen met Ria kl. Kranenberg en Rien Baauw     iets te vertellen over de bloedbank. “BLOED GEVEN DOET LEVEN”
Jo is zoals u waarschijnlijk weet als donor arts verbonden aan de bloedbank.

Verder willen we u nu al attenderen op de startdienst op zondag 13 september.                                                                                                             We hopen u dan te verrassen. met een eenvoudige lunch, een activiteit en kinderspelletjes [indien mogelijk] in de pastorietuin.
Er komt hiervoor nog een intekenlijst in kerk en pastorie.

Dan zijn ook weer de zogenaamde huiskamer bijeenkomsten gepland waarover nog nader bericht volgt.
Maar hier alvast de data, 21 oktober,  22 oktober,  2 november en
12 november.