Bijdragen aan het onderhoudsfonds/voorschot antependia door bijzondere acties en schenking Bijdragen aan het onderhoudsfonds/voorschot antependia door bijzondere acties en schenking
Bij hun 25-jarig huwelijksjubileum hebben de heer Henk Stoltenborg en mevrouw Rita Stoltenborg-Buskermolen een schenking gedaan aan de kerk ten behoeve van het onderhoudsfonds. Wij danken hen nogmaals van harte voor deze zeer gewaardeerde bijdrage.

De oliebollenactie was ook dit jaar weer een enorm succes.

Elders in WK leest u hier waarschijnlijk wel een verslag over.  De financiële netto-opbrengst bedroeg dit jaar € 1931,59.

Het geld is toegevoegd aan het onderhoudsfonds. Ieder jaar is het weer overweldigend hoeveel mensen deelnemen aan het organiseren, bakken en uitventen. Dank aan jullie allen! Met zulke heerlijke oliebollen is het grote aantal afnemers  wellicht wat minder verbazingwekkend, maar ook de kopers en supporters moeten natuurlijk worden bedankt voor hun steun aan de kerk. Niet in de laatste plaats geldt een woord van dank aan Bakkerij Besselink, waar de hele operatie steeds haar uitvalsbasis heeft en waar de vrijwilligers mogen bakken.

De netto-opbrengst van het tuinfeest dat eerder dit jaar rond kerk en pastorie gehouden werd, is € 1032,76. Dit bedrag zal worden gebruikt voor de bestrijding van alle kosten die door de kerkrentmeesters namens de gemeente zijn voorgeschoten in het kader van de realisatie van de kleurrijke nieuwe kansel-kleden en antependia in de kerk, die naar ontwerp van de heer Dick Baauw zo toegewijd gemaakt zijn door diverse mensen uit  de plaatselijke gemeenschap in het huisatelier van mevrouw Dijkstra aan de Lankhorsterstraat. Dank aan een ieder die hier op welke wijze dan ook aan bijgedragen heeft! Bijzonder is wel dat, zowel bij de organisatie en de uitvoering van het tuinfeest als de antependia, vrijwilligers betrokken waren die zelf geen lid zijn van onze gemeente, maar die de kerk van Wichmond toch duidelijk ook een zeer warm hart toedragen. Dat siert de plaatselijke gemeenschap en is een hartverwarmende steun.

De kerkrentmeesters