Brook Duo, dit jaar niet Brook Duo, dit jaar niet
De afgelopen jaren heeft het Brook Duo in december altijd een kerstprogramma verzorgd in de Protestantse Kerk te Wichmond. Dit jaar heeft u hierover nog geen vooraankondiging gelezen. De reden is dat we dit jaar een keer overslaan. Het Brook Duo heeft dit jaar namelijk geen nieuw programma. En met de programma's die ze op de plank hebben liggen hebben ze al een optreden in Wichmond verzorgd.
Volgend jaar komen ze weer met een nieuw programma en hebben we alvast een datum vastgelegd dat ze naar Wichmond komen. Dit zal zijn op 7 december 2017.
Dit zal zijn zonder de man van het eerste uur, Jan Rietman. Dat zal wennen zijn en toch een leegte geven. Maar Jan zou maar wat trots zijn als ze weer optreden in Wichmond.
Namens Henk Ellenkamp,
Met vriendelijke groet,
Gerard Schepers

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur