Brook Duo komt met nieuw programma Storm op Kas-oamd

UITVERKOCHT
Het leven van blinde Teuntje staat centraal in dit verhaal, wat zich afspeelt in 1928.
Teuntje is de  zoon van een arme klompenmaker en moet opboksen  tegen de grote herenboeren. Een van hen heeft de bijnaam "de Storm" vanwege zijn branie en arrogante gedrag. Teuntje wil graag op kerstavond zingen in de kerk. Vanwege zijn achtergrond hoort hij echter achter in de kerk te zitten. Zal het met steun van de bovenmeester en de dominee lukken dat hij voorin de kerk mag zingen? Het wordt spannend of het lukt, vele stormen komen voorbij in het door Gert Jan Oplaat geschreven verhaal. Een verhaal wat u niet mag missen. Het wordt afgewisseld met liedjes. Het boeit van begin tot eind en is te zien en te horen op:

Donderdagavond 10 december 2015 om 20 uur in de Protestantse Kerk, Dorpsstraat 16 te Wichmond.

Entree: € 10,00 inclusief 1 consumptie na afloop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
Bakkerij Besselink                                              Wichmond
Interieuradviseur/handwerken J. Pieterse          Warnsveld
Jan Rietman                                                       0575-441999
Henk Ellenkamp                                       0575-441523 ('s avonds)
Pastorie Protestantse kerk, Dorpsstraat 16                 Wichmond
Zaterdagen 21, 28 november en 5 december
Ook kunnen telefonisch bestelde kaarten dan worden opgehaald.
In de kerk en pastorie ligt ook een intekenlijst waarop u kaarten kunt bestellen, deze          kunt u op bovengenoemde data ophalen.

De opbrengst, na aftrek van de kosten, is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Protestantse Gemeente Wichmond.
Namens Henk Ellenkamp en Jan Rietman,
Met een hartelijke groet,