UITVERKOCHT Brook Duo treedt weer op in Protestantse Kerk te Wichmond UITVERKOCHT Brook Duo treedt weer op in Protestantse Kerk te Wichmond
UITVERKOCHT
Dit vindt plaats op donderdagavond 10 december 2015 om 20 uur in de Protestantse Kerk aan de Dorpsstraat 16 te Wichmond.
Ze komen dan met hun nieuwe programma, genaamd"Storm op Kas-Oamd"
Na het succesvolle optreden van vorig jaar in een volle kerk en de enthousiaste reacties van iedereen hebben we besloten om hen weer te vragen naar Wichmond te komen met hun nieuwe programma.
Gert Jan Oplaat en Henny Tijink brengen dan opnieuw een avondvullend programma. Een programma met vertellingen afgewisseld met dialectliedjes.
De entree zal evenals vorig jaar € 10,00 bedragen inclusief 1 consumptie.
Kaarten verkrijgbaar bij:
In de pastorie en in de kerk liggen intekenlijsten waarop u alvast kaarten kunt bestellen.
Kaartverkoop en/of ophalen van de kaarten kan op de zaterdagen
21 , 28 november en 5 december van 10 tot 12 uur in de pastorie dorpssstraat 18 te Wichmond.
Jan Rietman               0575-441999
Henk Ellenkamp         0575-441523 ('s avonds)

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur