Dank aan alle gevers!!!!!

Tijdens onze sponsorreis naar de Dominicaanse Republiek in november 2015  kwamen wij bij de familie Hernandez in San Francisco de Macoris. ( zie foto) Van deze familie zijn alle drie de kinderen doof . De tweeling Rosalie en Rosana is door epilepsie spastisch geworden, alleen de een erger dan de ander. Rosana kan naar school en ze doet het daar goed. Daar zijn we allemaal erg blij om!  De jongen, Jesus Maria, is doof maar lijdt aan een syndroom waardoor hij op volwassen leeftijd, zo midden 30, blind zal worden. Moeder is weduwe, vader is verongelukt en daarna is de tweeling te vroeg geboren.  Het is een ongelooflijke sterke moeder met een enorm godsvertrouwen.  Het bedrag dat tijdens de uitgangscollecte van de gezinsdienst op 1 november bijeengebracht is en verdubbeld is door de diaconie zal samen met nog enkele giften besteed worden aan een uitbouw (keuken en slaapkamer) De nieuwe slaapkamer is voor Jesus Maria,  want hij slaapt nu bij een van de zusjes op de kamer en dat is niet meer een wenselijke situatie.
Alle gevers van zowel kerkelijk  Wichmond als Steenderen hartelijk dank voor het geven van geld zodat dit mogelijk gemaakt kan worden.

Renske Ruiterkamp en Zwennie Langwerden.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur