Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Dank aan alle gevers!!!!!

Dank aan alle gevers!!!!!
Tijdens onze sponsorreis naar de Dominicaanse Republiek in november 2015  kwamen wij bij de familie Hernandez in San Francisco de Macoris. ( zie foto) Van deze familie zijn alle drie de kinderen doof . De tweeling Rosalie en Rosana is door epilepsie spastisch geworden, alleen de een erger dan de ander. Rosana kan naar school en ze doet het daar goed. Daar zijn we allemaal erg blij om!  De jongen, Jesus Maria, is doof maar lijdt aan een syndroom waardoor hij op volwassen leeftijd, zo midden 30, blind zal worden. Moeder is weduwe, vader is verongelukt en daarna is de tweeling te vroeg geboren.  Het is een ongelooflijke sterke moeder met een enorm godsvertrouwen.  Het bedrag dat tijdens de uitgangscollecte van de gezinsdienst op 1 november bijeengebracht is en verdubbeld is door de diaconie zal samen met nog enkele giften besteed worden aan een uitbouw (keuken en slaapkamer) De nieuwe slaapkamer is voor Jesus Maria,  want hij slaapt nu bij een van de zusjes op de kamer en dat is niet meer een wenselijke situatie.
Alle gevers van zowel kerkelijk  Wichmond als Steenderen hartelijk dank voor het geven van geld zodat dit mogelijk gemaakt kan worden.

Renske Ruiterkamp en Zwennie Langwerden.
 
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur
Beamerdienst afgespeeld in de kerk

Dankdag

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
ZWO dienst
ZWO commissie gaat voor

Kinderoppas: Mariko Heuvelink

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 15-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Gerrie Hiddink

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.