Dank je wel Dank je wel
Beste mensen,
Juni is weer ten einde,  voor mij nog altijd een heftige maand .                   Een maand van vreugde – verdriet maar ook vol verwachting, want hoe zou het zijn daar bij Roland in Mozambique.
Dat was immers het plan nu vijf jaar geleden. We waren gezond en het kon nu nog!

Het mocht allemaal niet zo zijn.

In mijn kerkenwerk agenda staat : “ Hou voeling met de wortels van je geloof “  Ik kan jullie vertellen dat ik de weg aardig was kwijt geraakt!

Op de kast naast de foto van Gerrit staat fier de Paaskaars die ik van jullie mocht ontvangen en af en toe als ik mij verdrietig voel laat ik even het vlammetje
Branden,  een beetje troost, niet te ver want dan verdwijnt het kruis en dat wil ik niet, het is immers het mooiste stukje !

De kaars doet mij terug denken aan de periode dat ik cantor – organist was in jullie gemeente, een plek waar kennelijk ook nog aan mij gedacht wordt.
 Ook nu weer met mijn verjaardag mocht ik heel wat kaarten uit de brievenbus  halen!  Knap dat jullie dat nog weten.  Zoals altijd was ik ook nu weer erg  verrast.  Allen die een kaartje stuurden, hartstikke bedankt.

Op de orgelbank voel ik mij nog altijd blij, zo af en toe strijk ik neer op mijn oude plek om wat te studeren of om zo maar wat te spelen.
De zondagen zijn gelukkig weer aardig ingevuld met diensten in Deventer en Okkenbroek.
Ik hoorde dat het in Wichmond ook goed gaat. Deddy vertelde mij dat ze niet alleen regelmatig in de vieringen voorgaat maar ook het orgel gaat bespelen en met een zanggroepje werkt uit het nieuwe liedboek. Dat klinkt hoopvol!

Ik wens jullie allen alle goeds en nogmaals alle schrijvers….een heel erg         DANK JE WEL!
Janny

Kerkdienst H.A.