Antependia Antependia
Eind oktober 2016 zijn wij met 9 dames begonnen met het vervaardigen van 4  nieuwe antependia’s voor de tafel in het liturgisch centrum van de kerk . Ook worden er 4 smalle kleden voor de kansel gemaakt
die overeen komen met de andere kleden.We komen 1x per week een ochtend bij elkaar om te knippen en te naaien in het atelier van Marijn Dijkstra, zij begeleidt ons ook met het technische gedeelte.
Soms is het een hele puzzel om alles op de juiste plaats te krijgen, maar het begint al aardig vorm te krijgen en het wordt steeds mooier.Soms komt de ontwerper ( Dick Baauw) een kijkje nemen of alles goed gaat
en kunnen we onze vragen aan hem kwijt.Het is hard werken maar we hebben het ook gezellig met elkaar.
Als u eens een kijkje wilt komen nemen bent u van harte welkom tussen 9.30 en 11.30uur. Belt u wel even van te voren want we wisselen van dagen,het is altijd op ma-wo-of vrij.morgen.
U kunt bellen naar Marijn Dijkstra (431805 ) of naar Diny Baauw (441744 )

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur