ZWO-nieuws ZWO-nieuws
Inmiddels zijn we met de ZWO-groep voor het tweede jaar bezig met ons project “het Hospice” in Zutphen en het loopt voorspoedig.
Na de chrysantenactie van afgelopen september, enkele collectes en tussendoor binnengekomen giften, kon er in het najaar een bedrag van € 952,40 overgemaakt worden naar het Hospice. Dit was inclusief de verdubbeling door de diaconie van het ingezamelde bedrag.
Op de adventszondagen na de kerkdiensten, werden er in de pastorie cadeauartikelen verkocht, die door een groepje zeer enthousiaste dames (en een heer) tevoren in elkaar geknutseld zijn.
Tevens mochten we tijdens de kerstviering van de OVG en seniorensoos onze spullen verkopen, wat ook heel lucratief is geweest.
En er was de winterwandeling op tweede advent, dit jaar voor het eerst georganiseerd in samenwerking met Evert en Simone Rozendaal van camping “de Warnstee”.
Mede dankzij hun enthousiaste en belangeloze inzet en tevens het mooie weer, is er grote deelname geweest aan dit evenement en was het een geslaagde dag.
Het was een vrolijke boel in de kantine van de familie Rozendaal en er waren zelfs mensen, die niet mee konden doen met de wandeling, speciaal naar “de Warnstee” gekomen, alleen voor de gezelligheid aldaar en wat te drinken of soep te eten.
Al met al hebben deze activiteiten in de maand december € 770,79 opgebracht, wat ook weer verdubbeld is door de diaconie, dus in korte tijd is er nu in totaal € 2493,98 ingezameld en overgemaakt naar het Hospice!

Iedereen die hier op wat voor wijze dan ook, aan heeft bijgedragen: de gulle gevers, de knutselaars, de wandelaars, de kopers van chrysanten en kerstartikelen en alle medewerkers aan de organisatie, willen wij heel hartelijk bedanken voor hun deelname aan ons project!

Overigens worden er het hele jaar door in de pastorie mooie wenskaarten verkocht, ook weer gemaakt door enkele dames. Deze staan in een standaard in één van de kamers en het gaat via zelfbediening.

Overig nieuws:
Na een  aantal jaren van medewerking en toewijding, heeft Gracia Klein-Lenderink  besloten te stoppen als lid van de ZWO-groep.
Wij bedanken haar hartelijk voor al het meedenken en meewerken en haar geestdriftige inzet in al die jaren en hebben inmiddels afscheid van haar genomen, hoewel ze heeft aangegeven, dat we ook in de toekomst in geval van nood een beroep op haar kunnen doen.
Heel verheugd zijn wij, dat haar plaats onmiddellijk is opgevuld door Renske Ellenkamp.
Zij wil onze groep komen versterken en heeft al meteen een begin gemaakt in de ZWO-dienst op 14 februari.

Wij hopen als ZWO-commissie ons werk in 2016 weer net zo succesvol te kunnen voortzetten, met uw aller medewerking!

Gerrie, Renske, Marieke & Philip.

Het Brook Duo komt met een nieuw verhaal
datum en tijdstip 12-12-2019 om 20.00