Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Viering zondag 5 juni Viering zondag 5 juni
Viering  zondag 5 juni, de tweede  zondag na Pinksteren, met als kleur ‘Groen’                                                                                                     Een viering met als thema: ‘ Thuis komen – thuis zijn of wel… de plaats waar je gezien wordt’. Waarbij de bijbel lezing uit het Evangelie van Lucas 15 over de zoon die weg gaat en weer terug komt centraal staat. Als mens ben je op weg, van plaats naar plaats, van fase naar fase. Waarbij dan de vragen komen van ‘waar ben ik thuis en hoe kom ik thuis?  Belangrijk hierbij is dan wel, dat er plaats is waar je gezien wordt, waar jij, je thuis kan en mag voelen!                  
 Een extra feestelijke viering want in deze viering mogen we ook luisteren de zang en muziek van het koor ‘ All Together’ uit Didam. Wilt u ook hiervan genieten kom dan op tijd, want voor de aanvang van de viering zingen ze ook al enkele liederen.

Pastor Rien Baauw       
 
terug
 
 
 
 

Zangdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur
Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 19-07-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Jo Wiersum

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 26-07-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.