Agenda Agenda
Voor komende tijd hebben we weer enkele ontmoetingsmiddagen  in de pastorie gepland.
Deze eerst volgende keer op vrijdag 24 juni , het thema zal zijn : Doop en kinderbijbels.
De koffie staat klaar om 14.30 ,we sluiten af om 16.30.
Voor na de vakantieperiode zijn de volgende data vastgelegd voor de Ontmoetingsmiddagen: 16 september en 11 november  2016.

De huiskamer bijeenkomsten zijn gepland, nader bericht hierover volgt nog,maar hier alvast de data :  Maandag 3 oktober en donderdag 13 oktober  2016  s’ avonds om 20.00 uur, 16 januari 2017 s’ middags om 14.30 uur en 19 januari  2017 s’ avonds om 20.00 uur. Dit alles in de pastorie.

Ds Tim Wiersum en de ouderlingen: Ria,Dinie,Truus,Ben en Zwennie.