Rio Rio
Bij de Olympische Spelen kan er maar één goud behalen.
Wordt je net 2e, 3e of 4e, kom je ten val of wordt je naar huis gestuurd, tja..... heb je dan je doel behaald?
De sporter en ook u mogen weten dat we bij Jezus altijd op de hoogste tree staan. Zeker als we Jezus aannemen als onze coach en mogen ervaren welke gaven God ons gegeven heeft. God geniet van ons wanneer we Zijn talenten die we gekregen hebben gebruiken. Net als een vader die geniet van zijn kind die gaat spelen met zijn pas gekregen kadootje. God geniet ook zeker van de sporters als zij hun talenten gebruiken en daarom mogen wij ook genieten van de Olympische Spelen. We kunnen niet allemaal Olympisch Goud behalen, het gaat om het goed gebruiken van je talenten in welke situatie dan ook.
Laat ons doel de Hemelse prijs zijn (Filipenzen 2 vers 14), laten we ons daar op richten. Wilt u meebidden voor de topsporters hier in Rio, dat ze mogen zien dat de Hemelse Prijs, het eeuwige leven, de onvoorwaardelijke liefde van Jezus, meer waard is dan het behalen van Goud op de Olympische Spelen.

Janneke

Het Brook Duo komt met een nieuw verhaal