Oliebollen actie 5 november 2016 Oliebollen actie 5 november 2016
Ook dit jaar is de oliebollen actie weer goed gegaan mede dankzij de vele vrijwilligers die geholpen hebben.  Toch wordt het  steeds moeilijker om mensen te krijgen die de oliebollen willen verkopen.                                     Zijn er mensen die volgend jaar mee willen helpen om oliebollen  te verkopen, meld u dan aan bij Hennie Wormgoor tel; 441843. Ook Rudie heeft aangegeven dat hij volgend jaar voor het laatste jaar mee helpt. Het zou fijn zijn dat iemand anders zich aan meld om de taken van Rudie over te nemen. Verder willen we Bakkerij Besselink  bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimte, de venters en alle mensen die de oliebollen gekocht hebben.

Met vriendelijke groet,
Minie, Hennie, Reind en Rudie