Bij de diensten Bij de diensten
Startzondag: 14 september om 10 uur
in de protestantse kerk van Wichmond

Thema: met hart en ziel verbonden aan God en aan elkaar
Medewerking van Jubal!
Met deze dienst willen we het nieuwe seizoen inluiden.  De vakantietijd is voorbij en dus komt ook de  kerk weer in beweging. Kerkzijn is ontmoeting.  Laten er dit najaar veel momenten zijn waarop wij elkaar ontmoeten, om de banden met elkaar aan te trekken en om ook God daarbij te betrekken, op de een of andere manier. Hiertoe wil de startdienst dit jaar een aanzet geven. Tijdens de startdienst is er voor de kinderen een activiteit in Withmundi. De kinderen maken het eerste gedeelte van dienst mee, gaan dan iets moois maken in Withmundi en komen terug met hun product tijdens de collecte.  De volwassenen maken het product dan af bij de koffie na de dienst.
Liederen worden ingeoefend door ons projectkoor, op de vrijdagavonden vooraf.  Er is wisselzang en samenzang in de dienst, een kinderlied en ook een oude geliefde psalm (146).    En:  Jubal speelt!  Dus kom allemaal, jong en oud, en laten we het nieuwe seizoen met vreugde inluiden op 14 september in onze kerk. En, als u mee wilt zingen in het projectkoortje om de nieuwe liederen in te oefenen: graag!  We komen bijeen onder de leiding van ds Deddie van Alphen in Withmundi, op vrijdag 12 september om 20 uur, voor een uurtje.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters

datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur