Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
PRAKTISCHE ONDERSTEUNING GEVRAAGD PRAKTISCHE ONDERSTEUNING GEVRAAGD

Naast de vacatures voor ambstdragers die in deze editie van Wichmonds Kerkleven staan, zijn wij voor onze gemeente op zoek naar een

financieel en/of ledenadministrateur m/v

Deze taken worden op dit moment nog door één persoon uitgevoerd, maar zijn eerder ook al door meerdere personen gedaan.
De huidige boekhouding en ledenadministratieis in een goede staat en overzichtelijk ingericht.
De afgelopen jaren is door de administrateur veel werk verzet om beide administraties in te voeren in landelijk door de PKN ondersteunde, geïntegreerde computersystemen (Twinfield & LRP), die zeer gebruiksvriendelijk blijken te zijn.
We zoeken mensen die per 01 januari 2015 de belangrijke taak van administratieve spil van de gemeente  willen vervullen.
Je werkt meest op de achtergrond, vaak in nauwe samenwerking met het college van kerkrentmeesters. Je voert op een accurate, verantwoorde en discrete manier zelfstandig afwisselende werkzaamheden uit.
Om de nodige taken over te kunnen nemen is enthousiasme en interesse om verder invulling te geven aan echt essentiële administratieve werkzaamheden voor de kerkelijke gemeente  van groter belang dan pure boekhoudkundige kennis en ervaring. Wel is enige basiskennis op dit gebied natuurlijk een pré.
Bovendien is de bereidheid tot het zich eigen maken van specifieke 
termen en toepassingen van de gebruikte programmatuur een vereiste. Daarvoor is een zekere vertrouwdheid met een programma zoals Microsoft Excel van belang.
Om diverse redenen willen we dit belangrijke werk en de kennis daarvan graag binnen onze eigen gemeenschap houden. Als ons het niet lukt om de vacature(s) tijdig te vervullen, dan zullen we de taken moeten onderbrengen bij de ons vertrouwde,  maar relatief dure aan de PKN gelieerde bureaus.
Als je interesse hebt en je wilt vrijblijvend en vertrouwelijk eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden, of je weet misschien iemand die dit soort werk (geheel of gedeeltelijk) zou kunnen en willen doen, maak dan een afspraak via de voorzitter van het college van kerkrentmeesters, Han Pieterse.

 joh.pieterse@hetnet.nl
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur
Beamerdienst afgespeeld in de kerk

Dankdag

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 08-11-2020 om 10.00 uur
ZWO dienst
ZWO commissie gaat voor

Kinderoppas: Mariko Heuvelink

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 15-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Gerrie Hiddink

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.