Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Activiteiten in de pastorie Activiteiten in de pastorie
In de voorkamers van de pastorie zijn een aantal activiteiten ontstaan, zoals het oefenen van de kopersectie van Jubal, koffiedrinken na de dienst, koffie met een oor, knutselen van de zwogroep, voor verkoop ten behoeve van projecten en we hebben er met een aantal mensen bijeen gezeten om een boekbespreking te doen. Er zullen op termijn meerdere activiteiten ontstaan, als er een goed toilet en een keukenblokje is. Er is een groepje mensen dat die activiteiten op termijn zal beoordelen en eventueel begeleid, de diaconale pastorie commissie (dpc) tot dan is ondergetekende de contactpersoon. Als één en ander beter op de rit is hoort u meer.

gr. P. Vaartjes diaconielid
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.