Activiteiten in de pastorie Activiteiten in de pastorie
In de voorkamers van de pastorie zijn een aantal activiteiten ontstaan, zoals het oefenen van de kopersectie van Jubal, koffiedrinken na de dienst, koffie met een oor, knutselen van de zwogroep, voor verkoop ten behoeve van projecten en we hebben er met een aantal mensen bijeen gezeten om een boekbespreking te doen. Er zullen op termijn meerdere activiteiten ontstaan, als er een goed toilet en een keukenblokje is. Er is een groepje mensen dat die activiteiten op termijn zal beoordelen en eventueel begeleid, de diaconale pastorie commissie (dpc) tot dan is ondergetekende de contactpersoon. Als één en ander beter op de rit is hoort u meer.

gr. P. Vaartjes diaconielid

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters