Afsluiting ZWO- project 2012-2014 Afsluiting ZWO- project 2012-2014
Twee jaar zijn we bezig geweest geld in te zamelen voor "Het Passion" te Hummelo. Op zondag 9 november j.l. hebben we het project in een mooie dienst afgesloten. Marieke heeft tijdens de dienst een bedrag genoemd, maar dit was nog niet de eindstand.
Er is door de diaconie na verdubbeling van het door ons opgehaalde bedrag totaal 3187 euro overgemaakt naar "Het Passion" te Hummelo.
Iedereen die heeft meegegeven of meegeholpen , hartelijk dank hiervoor!
Intussen hebben we de keus van een nieuw project laten vallen op het "Hospice Zutphen".
In het hospice bieden opgeleide vrijwilligers liefdevolle zorg en ondersteuning aan mensen in hun laatste levensfase, in samenwerking met aanvullende zorg. Subsidie en (aanvullende) zorgverzekeringen dekken niet alle kosten en daarom wordt een eigen bijdrage gevraagd.
Om iedere gast ongeacht zijn of haar financiële draagkracht te kunnen opnemen is er het Gastenfonds opgericht en daaraan willen we als ZWO  een bijdrage leveren.   We starten zondag 30 november in de Pastorie met de verkoop van leuke artikelen voor kerst.
Op 7 december organiseren wij de Midwinterhoornwandeltocht. Na de dienst kan er  gestart  worden tot 12.30 uur, waarbij medewerking wordt verleend door de Midwinterhoornblazers d’Olde Roop uit Zelhem.
Tijdens een gedeelte van de tocht kan er ook  meegereden worden met een Jan Plezier!
U bent van harte welkom inWithmundi voor de wandelroute, een kop koffie , erwtensoep, of warme chocolademelk.

Philip, Gracia, Marieke en Gerrie.

Het Brook Duo komt met een nieuw verhaal
datum en tijdstip 12-12-2019 om 20.00