Oliebollenactie 2014

Evenals voorgaande jaren willen wij iedereen hartelijk bedanken die er aan mee hebben geholpen dat de oliebollenactie weer een groot succes is geworden. Het heeft een mooi bedrag van € 2023,- opgebracht. Janet en Wilfried jullie vooral bedankt voor het weer beschikbaar stellen van de ruimte om het deeg te maken, de oliebollen te bakken en in te pakken. Iedereen die meehelpt vind het altijd heel gezellig om daar bij jullie bezig te zijn met het bakken en inpakken. Wij willen dan ook iedereen die heeft geholpen met het bakken, inpakken, en verkopen van de oliebollen en niet te vergeten alle mensen die oliebollen  gekocht hebben hartelijk bedanken. Hopelijk doet iedereen volgend jaar weer met even veel plezier mee! Nogmaals bedankt!

Hennie Wormgoor, Reind Krijt, Rudi Steenblik en Minie Hammers.

datum en tijdstip 26-01-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Gerrie Hiddink