Bij de diensten Bij de diensten
De komende weken hebben we veel activiteiten in onze gemeente.  Op de vrijdagavonden hebben we ons uurtje waken met de Heer. We komen bijeen in de kerk om 20 uur en blijven daar tot rond 21 uur.  Brengt u wel een jas mee, want we gaan niet stoken. Nee, dat doen we niet.   We zingen en we bidden en we luisteren naar mooie woorden en daar worden we warm van. Op vrijdag 27 februari heeft Rien Baauw de leiding en op vrijdag 6 maart Tim Wiersum.    Na dat uurtje samen in de kerk nodigt de dominee u uit voor een drankje in d’Olle Kriet.  Het is niet verplicht, maar wel fijn als u komt. Het is daar gezellig.  U krijgt gratis een  drankje.
Op maandag 2 maart is er een koffiemiddag, van 14.30 uur tot 16.30 uur.  Iedereen is welkom.  Het verzoek is een krantenknipsel mee te brengen, een artikel of een bericht wat uw aandacht trok en wat u graag met anderen wil delen en bespreken.
Voor wat de zondagse diensten betreft zijn de komende twee bijzonder.  Op zondag 1 maart gaan we naar Steenderen. Op die zondag is er bij ons in Wichmond dus geen dienst.  Op zondag 8 maart hebben we in onze kerk een Garvedienst (10 uur).  Diaken Theo ten Bruin en ds Tim Wiersum werken allebei hieraan mee.  Er zal veel inbreng van de kinderen van de Garve zijn.  Op woensdag 11 maart is het biddag, dan hebben we dienst in de kerk om 20 uur.