Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Paaswandelwake 'Open je Handen', 4-5 april 2015

Paaswandelwake 'Open je Handen', 4-5 april 2015
Ook dit jaar doet onze gemeente weer mee met de Paaswandelwake, welke wordt georganiseerd samen met kerkgemeenschappen in de regio.
 
In de nacht van Stille Zaterdag (4 april) op Paasmorgen lopen we zo'n twintig kilometer. Onderweg staan we op verschillende momenten stil en doen we met elkaar een activiteit of houden we een korte viering. Ook in onze kerk is er een activiteit.
 
De wandelwake is speciaal bedoeld voor jongeren, maar je bent nooit te oud om mee te lopen! De afgelopen jaren zijn steeds meer oudere jongeren mee gaan lopen.
 
Het thema dit jaar is 'open je handen'.  De wandelwake zal rond 22:00 uur van start gaan in Hengelo (de kerk aan de Banninkstraat) en om ongeveer 07:30 uur hopen we met elkaar aan het ontbijt te eindigen in Zutphen (in de Wijngaard). Er gaat een ‘bezemwagen’ met de wandelaars mee, voor wie het niet vol kan houden.
 
Lijkt het je leuk om (een deel van) deze tocht mee te lopen, meld je dan aan bij Annet ( of 575741) of Caroline ( of 0625028264). Liefst z.s.m. zodat we een idee hebben van het aantal belangstellenden. Wij zullen jullie dan als groep opgeven.
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.