Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Prachtig kerstconcert in Wichmond Prachtig kerstconcert in Wichmond
Alweer voor het derde jaar op rij vond er donderdagochtend 21 december voor de allerjongsten van Vierakker-en Wichmond een geweldig kerstconcert plaats in de Protestantse kerk te Wichmond. De organisatie was in handen van Mariko Heuvelink-Yoshikawa en haar vriendin de Japanse pianiste Kanako Inoue in samenwerking met het Integraal Kind Centrum (IKC) De Garve en Avonturijn Wichmond.
De kinderen en het publiek genoten van klassieke muziek, het samen muziek maken, samen dansen, kerstliedjes zingen, en luisteren naar een kerstverhaal. Er werd gezongen door juf Joke Wolbrink en er was solozang door juf Frida Meints, directeur van de Garve. Pianiste Kanako bespeelde ook het monumentale Knipscheer orgel in de kerk. Mariko speelde o.a. blokfluit, pianica, piano, klarinet en speelgoed octopus.
Het concert werd bijgewoond door de kinderen van de speelleergroep van Avonturijn Wichmond, en de kinderen van groep 1 en 2 van basisschool De Garve en door juffen, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s en andere belangstellenden, in totaal zo’n 70 mensen.
De twee uitvoerende Japanse dames gaven als boodschap mee in dit kerstconcert: muziek is dichtbij. Muziek is onze gezamenlijke taal, laat het je leven verrijken!!
terug
 
 
 
 

Knutselen in Adventstijd
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.0 uur

meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 06-12-2020 om 10.00 uur
2e Advent

Kinderoppas: Renske Ellenkamp

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 13-12-2020 om 10.00 uur
3e Advent

Kinderoppas: Jo Wiersum

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 20-12-2020 om 10.00 uur
4e Advent

Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van diaconie
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.