Het nieuwe liedboek – gebrek aan voldoende exemplaren.

Lezer, dit is natuurlijk goed nieuws.  Er komen zo veel mensen in sommige diensten dat we niet genoeg liedboeken hebben om uit te delen! Maar mensen willen ook zingen en de Heer wil hun stemmen horen.  Dus we hebben een grotere voorraad nodig. Kunt u, lezer, (nog) een exemplaar kopen?  Een voor uzelf en dan nog een tweede?  Die geeft u dan aan de kerk.  Die komt in de kast bij de ingang. Geschonken door u aan de kerk voor de lofzang!  Als u dan vergeten bent uw eigen exemplaar mee te nemen, of u vindt dat te lastig, dan weet u: er zijn er genoeg in de kerk!  Het kost € 25. We hebben in Wichmond de standaard rood-geel uitgave.  U kunt het bestellen via internet: http://www.liedboek.nl/uitgaven.   Het zou mooi zijn als we zo’n 60 of 70 exemplaren hadden, met de stempel van onze kerk erin. En als u uw eigen exemplaar voor thuis nog niet heeft, dan is dit het moment  om hem te bemachtigen.  Want een christen kan niet zonder een liedboek. We gaan zingend door de wereld!  (T. Wiersum)
Proeft u eens: nieuwe liedboek 216: Dit is een morgen als (zie afbeelding)