Jezus is mijn coach

Vrijdagavond 11 juli om 20 uur in de kerk:  “Jezus is mijn coach!” –
Janneke Harmsen-Bakker vertelt haar verhaal.
Heel bijzonder:  één van onze vrouwelijke leden, Janneke Harmsen-Bakker,  gaat in augustus voor een goed doel in een estafetteploeg het IJsselmeer overzwemmen.  Daar wil zij haar gemeente over vertellen. Janneke kan goed zwemmen  Ze heeft al een paar jaar geleden in een estafetteploeg van 6 dames een wereldrecord gevestigd in het oversteken en terugzwemmen van het Kanaal (de Zeestraat tussen Frankrijk en Groot-Brittannië)!  Daar zal ze op 11 juli ook iets over vertellen.  Janneke ervaart haar talent als een geschenk van God dat ze kan gebruiken in dienst van Hem en haar medemensen.  Met de oversteek van het IJsselmeer wil ze geld inzamelen voor Metakids – kinderen met een stofwisselingsziekte. Ik hoop dat er velen zullen zijn in onze kerk op vrijdagvond 11 juli om 20 uur - om één van onze (nieuwe) gemeenteleden te steunen en om een gezellige avond met elkaar te hebben.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters

datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur