Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Jezus is mijn coach

Jezus is mijn coach
Vrijdagavond 11 juli om 20 uur in de kerk:  “Jezus is mijn coach!” –
Janneke Harmsen-Bakker vertelt haar verhaal.
Heel bijzonder:  één van onze vrouwelijke leden, Janneke Harmsen-Bakker,  gaat in augustus voor een goed doel in een estafetteploeg het IJsselmeer overzwemmen.  Daar wil zij haar gemeente over vertellen. Janneke kan goed zwemmen  Ze heeft al een paar jaar geleden in een estafetteploeg van 6 dames een wereldrecord gevestigd in het oversteken en terugzwemmen van het Kanaal (de Zeestraat tussen Frankrijk en Groot-Brittannië)!  Daar zal ze op 11 juli ook iets over vertellen.  Janneke ervaart haar talent als een geschenk van God dat ze kan gebruiken in dienst van Hem en haar medemensen.  Met de oversteek van het IJsselmeer wil ze geld inzamelen voor Metakids – kinderen met een stofwisselingsziekte. Ik hoop dat er velen zullen zijn in onze kerk op vrijdagvond 11 juli om 20 uur - om één van onze (nieuwe) gemeenteleden te steunen en om een gezellige avond met elkaar te hebben.
 
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.