Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Kidsgear Children Choir in Wichmond

Pellenberg te midden van het kinderkoor. Foto: PR
Kidsgear Children Choir in Wichmond
Zondag 29 mei zal het Kidsgear Children Choir opnieuw Wichmond aandoen met een geheel vernieuwd repertoire. Het optreden van het koor vindt vanaf 14.30 uur plaats in de Protestante kerk Dorpsstraat 18 te Wichmopnd.
Het koor bestaat dit jaar uit 19 jongens en meisjes uit Uganda die optredens verzorgen in scholen en kerken in Nederland gedurende 2,5 maand om verdere uitbreiding mogelijk te maken van hun school in het dorpje Bukomansimbi.
Dit jaar zal de opbrengst worden besteed aan de bouw van een laboratorium en bibliotheek bij de middelbare school. In de pauze zal Evert Jan Pellenberg iets vertellen over zijn verblijf van 8 maanden op het project van UP4S in dit bijzondere land. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt erg op prijs gesteld. Iedere euro komt op het project in Uganda terecht. Zie de website voor meer informatie over dit project: www.up4s.nl
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.