Kidsgear Children Choir in Wichmond

Pellenberg te midden van het kinderkoor. Foto: PR
Kidsgear Children Choir in Wichmond
Zondag 29 mei zal het Kidsgear Children Choir opnieuw Wichmond aandoen met een geheel vernieuwd repertoire. Het optreden van het koor vindt vanaf 14.30 uur plaats in de Protestante kerk Dorpsstraat 18 te Wichmopnd.
Het koor bestaat dit jaar uit 19 jongens en meisjes uit Uganda die optredens verzorgen in scholen en kerken in Nederland gedurende 2,5 maand om verdere uitbreiding mogelijk te maken van hun school in het dorpje Bukomansimbi.
Dit jaar zal de opbrengst worden besteed aan de bouw van een laboratorium en bibliotheek bij de middelbare school. In de pauze zal Evert Jan Pellenberg iets vertellen over zijn verblijf van 8 maanden op het project van UP4S in dit bijzondere land. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage na afloop wordt erg op prijs gesteld. Iedere euro komt op het project in Uganda terecht. Zie de website voor meer informatie over dit project: www.up4s.nl

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters