Rouwverwerkingsgroep Rouwverwerkingsgroep
De PKN  Gemeentes  van  Vorden [Hervormde wijkgemeente] en Wichmond  organiseren   vier bijeenkomsten  rondom  rouwverwerking in een groep.  Personen van  andere gezindten zijn van harte welkom. Een groep kan bestaan uit 6 á 7 personen.
Voorafgaand aan de groepsbijeenkomst zal een  leider van de gespreksgroep individueel  met de deelnemers een kennismakingsgesprek voeren.
De  groepsbijeenkomsten  zullen in januari /februari  van het  komende seizoen plaatsvinden.
Samen met anderen willen we op deze  bijeenkomsten  praten over rouw en de verwerking van rouw.
Thema’s
Onder het genot van een kop koffie of thee beginnen we  met een korte opening en inleiding over het thema van die  bijeenkomst.
De thema’s  voor deze bijeenkomsten  kunnen zijn:
1.Kennismaking en het verhaal van je verdriet delen.
2.Rouw en uw omgeving.
3.Moeilijke dagen.
4.Loslaten en vasthouden.
De thema’s zijn laagdrempelig.  Ze  kunnen nog wisselen, afhankelijk van wat u zelf in het kennismakingsgesprek aandraagt. Vanzelfsprekend  is er  tijdens de bijeenkomsten ruimschoots  tijd  voor vragen en ervaringen.
Riek Klein Bramel  en Zwennie Langwerden  leiden  deze bijeenkomsten.
Zij zijn geschoold via de PKN-Nederland.
Mocht U meer informatie willen hebben over deze bijeenkomsten, of wilt u zich opgeven voor een groep  belt  of mailt  U dan gerust  naar een van onderstaande  personen
ds. Jan Kool               tel: 0575 - 553576
ds. Tim Wiersum        tel: 0575 - 441376