Vanuit de Diaconie Vanuit de Diaconie
Vooraf
De Diaconie wil omzien naar de ander, dichtbij maar ook ver weg, in het bijzonder de naaste in nood. Dit is dus niet beperkt tot ‘onze eigen gemeenteleden’. Mocht u iemand kennen waarvan u denkt of weet dat die persoon (financiele) steun van de Diaconie nodig heeft laat het ons weten. Namen en telefoon-nummers van het College van Diakenen vindt u elders in dit blad.

Collecten
Op 1 november was er in onze kerk een gezinsdienst samen met de Prostantse Gemeente Steenderen-Bronkhorst. Renske Ruiterkamp en Zwennie Langwerden vertelden over de Dominicaanse Republiek. Zij zetten zich al vele jaren in voor arme kinderen in dit land. Renske en Zwennie gingen kort na de dienst bij dit project op bezoek. De uitgangscollecte was bestemd voor deze kinderen  (Stichting Kinderhulp Dominicaanse Republiek) bracht 507,02 euro op en de diakonie heeft dit verdubbeld tot 1015 euro.

Op 4 november, Dankdag voor gewas en arbeid, was de opbrengst van de uitgangscollecte bestemd voor de Voedselbank in Zutphen. De Voedselbank is voor het functioneren volledig afhankelijk van de inzet van vrijwilligers, voedsel-schenkingen door bedrijven en particulieren en giften van bedrijven, particulieren en maatschappelijke organisaties zoals kerken. De collecte heeft 235,20 euro opgebracht en er is 471 euro overgemaakt naar de Voedselbank.
Voor meer informatie: http://www.voedselbankzutphen.nl/

Collecte-opbrengsten Diaconie
Augustus        118,55 euo
September    182,43 euro
October          98,71 euro
Uitgangscollecten
  2 augustus      49,03 euro
18 augustus      45,50 euro
  6 september  119,50 euro
20 september    22,75 euro  (HA)
18 oktober        43,90 euro

Koffiebusje in de pastorie:  18,10 euro (september)
                                             31 euro (oktober)
Alle gevers heel hartelijk dank!

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur