WINTER WANDELING WICHMOND

ZWO

W W W oftewel WINTER-WANDELING-WICHMOND
Wat dat met Sinterklaas te maken heeft? Niets toch!!
ALLEEN in tweeduizend en zestien is het doel van de Winterwandeling om de voedselbank in Zutphen te steunen, lijkt een beetje op.........
Eerst lekker wandelen zo'n vijf kilometer tot de pauze, daarna terug
met de Jan Plezier tot het Sociiterrein en dan nog een klein stukje met de benenwagen. Of toch het hele stuk terug lopen. En voor wie niet wil lopen maar wel wil meegenieten, de pauze is bij Camping Warnstee en ingewijden vonden de sfeer vorig jaar supergezellig.

De start is 4 december om 12.30u bij de kerk van Wichmond in de pastorie Dorpsstraat 16 en de Olde Roop zal er ook zijn en onze wandeling met haar blazers begeleiden ,want het mag weer, het is Adventstijd
Voor slechts 2 euro per persoon meedoe is niet verkeerd toch?
En......u steunt er ook nog een goed doel mee, want dit is een aktiviteit van de zwo commissie (zending/werelddiaconaat/ontwikkelingssamenwerking) en het doel ligt om de hoek. U komt ook???

Het Brook Duo komt met een nieuw verhaal
datum en tijdstip 12-12-2019 om 20.00