Zondag 20 JULI: Doopdienst Zondag 20 JULI: Doopdienst
Welke diensten hebben we in het vooruitzicht?  Kunnen mensen daarin een actieve rol spelen? De eerste is een doopdienst.  Op zondag 20 juli zal de doop worden bediend aan Hendrik Heuvelink, derde zoon van Ep en Mariko Heuvelink-Yoshikawa en broer van Derk en Jan Willem. In een doopdienst spelen meerderen een rol – de ouders, de omringende familie (Mariko’s zus Ritsuko komt speciaal voor een weekend helemaal uit Japan!), de kinderen die bij de kerk horen (en anderen als ze erbij willen zijn – iedereen is welkom!), de jeugdouderling, de verzorgsters van de doopkaars en de druiventros.  Ook ons A capellakoor bereidt zich voor.  Fijn dus dat we dit met zo velen doen.  Ik hoop op een goede opkomst!  Door er te zijn bemoedigen we elkaar in het geloof.  En een doopdienst is ook een moment om weer even stil te zijn bij onze eigen doop.  Het geloofsleven is een weg, want Christus zei Ik ben de weg de waarheid en het leven. De doop staat aan het begin van die weg van het geloof in Hem.  Het is een spannende weg, weliswaaar met zijn rechte stukken van gewoon doen en er niet bij stil staan, maar dan ook wel eens bochten en verandering van inzicht.  Het gaat over heuvels, misschien zelfs langs bergtoppen van helder zien en blij geloven, maar ook wel door dalen, donkere tijden.  Iedere zondag krijgen we de zegen mee om verder op weg te gaan. We gaan niet alleen!  Hij die dit leven van alle kanten gekend heeft, Hij gaat met u mee, zal uw troost zijn en uw inspiratie.  Dit is ons geloof!

datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag