25 jarig jubileum kosters

Op 1 mei 2018 waren we, Gerard en Gerrie Schepers, 25 jaar werkzaam als koster bij de Protestantse Gemeente Wichmond.
Op 13 mei was hier na de dienst in een informeel samenzijn aandacht voor.
Hoewel we het vooral prettig vinden wat op de achtergrond het werk te doen voelde deze aandacht heel fijn.
Tijdens de kerkdienst werden we verrast door een mooie papieren sleutel en vaasje bloemen gemaakt door de kinderen.
Jammer dat met de sleutel de grote kerkdeur niet geopend kan worden, dat zou het openen tot een nog  groter feest maken.
Er waren mooie woorden van Caroline ter Linden, namens de kerkenraad,  en van Han Pieterse, namens de kerkrentmeesters.  De brief van het college van kerkrentmeesters, aan ons gericht, die we later lazen was mooi en ontroerend.
We willen een ieder bedanken voor de kaarten, aanwezigheid en mooie woorden.
Gerard en Gerrie Schepers.

Oecumenische oogstdankviering
datum en tijdstip 18-08-2018 om 19.30 uur

Openluchtdienst
datum en tijdstip 19-08-2018 om 10.00 uur