Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Privacyverklaringen (AVG, UAVG 2018) Privacyverklaringen (AVG, UAVG 2018)
De Protestantse gemeente te Wichmond en de Diaconie van de Protestantse gemeente te Wichmond hebben twee privacyverklaringen opgesteld om invulling te geven aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbeschermind (UAVG). De eerste verklaring heeft betrekking op het bezoeken en gebruiken van deze website. Deze is te lezen via de volgende link: http://wichmond.protestantsekerk.net/privacyverklaring. Mocht deze link met uw browser niet werken, dan kunt u de tekst in de adresbalk bovenaan uw scherm invoegen. Ook kunt u de zoekterm 'privacy' intypen in de zoekbalk rechtsboven deze tekst. Daarna kunt u doorklikken naar de verklaring(en).

De algehele Privacyverklaring van de Protestantse gemeente te Wichmond en de Diaconie van de Protestantse gemeente te Wichmond vindt u binnenkort eveneens op deze website en is nu al kostenloos op te vragen bij de scriba en/of het college van kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente te Wichmond, Dorpsstraat 16, 7234SN WICHMOND / pknwichmond@gmail.com. Daarnaast kunt u gedurende openingstijden ook een exemplaar afhalen in de kerk.
terug
 
 
 
 

Kerkdienst
datum en tijdstip 25-02-2024 om 10.00 uur
Heilig Avondmaal

Kinderactiviteit: Renske Ellenkamp
meer details

 
koffieochtenden
1e en 3e dinsdag van de maand om 10.00 uur koffiedrinken in de pastorie
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.