Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Privacyverklaringen (AVG, UAVG 2018) Privacyverklaringen (AVG, UAVG 2018)
De Protestantse gemeente te Wichmond en de Diaconie van de Protestantse gemeente te Wichmond hebben twee privacyverklaringen opgesteld om invulling te geven aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbeschermind (UAVG). De eerste verklaring heeft betrekking op het bezoeken en gebruiken van deze website. Deze is te lezen via de volgende link: http://wichmond.protestantsekerk.net/privacyverklaring. Mocht deze link met uw browser niet werken, dan kunt u de tekst in de adresbalk bovenaan uw scherm invoegen. Ook kunt u de zoekterm 'privacy' intypen in de zoekbalk rechtsboven deze tekst. Daarna kunt u doorklikken naar de verklaring(en).

De algehele Privacyverklaring van de Protestantse gemeente te Wichmond en de Diaconie van de Protestantse gemeente te Wichmond vindt u binnenkort eveneens op deze website en is nu al kostenloos op te vragen bij de scriba en/of het college van kerkrentmeesters van de Protestantse gemeente te Wichmond, Dorpsstraat 16, 7234SN WICHMOND / Daarnaast kunt u gedurende openingstijden ook een exemplaar afhalen in de kerk.
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.