Agendapagina
« vorige  |  april 2020  |  volgende »

Zondag 5 april 2020 Palmpasenoptocht AFGELAST
Tijdstip: 10.00 uur

Palmpasen
Helaas kan vanwege de coronamaatregelen (scholen gesloten tot en met 6 april) de traditie van het versieren van Palmpasenstokken door de kinderen en een optocht door het dorp op 5 april a.s. geen doorgang vinden. Of er op Palmzondag 5 april wel een kerkdienst is, is nu nog niet bekend.

Woensdag 8 april 2020 Klokkenluiden op woensdagavond
Tijdstip: 19.00 uur

Ook in de maand april zullen we in Wichmond op woensdagavond om 19.00 uur de klokken luiden “als teken van bemoediging, troost en hoop”. We luiden telkens een kwartier lang de grootste klok - Kyrie Eleison/Heer ontferm U (over ons) - en de kleinste klok - Magnificat/ Mijn ziel maakt groot de Heer (het eerste woord uit de Lofzang van Maria, in Lucas 1:46-55) - gezamenlijk, om zo onze boodschap van bemoediging, troost, hoop en solidariteit plaatselijk een stem te geven tijdens deze moeilijke periode.

Woensdag 15 april 2020 Klokkenluiden op woensdagavond

Woensdag 22 april 2020 Klokkenluiden op woensdagavond
Tijdstip: 19.00 uur

Woensdag 22 april 2020 Oecumenische Vrouwengroep Wichmond-Vierakker Afgelast zie ook onder Nieuws
Locatie: Withmundi
Tijdstip: 19.30 uur

AFGELAST

Op woensdag 22 april 2020 is de maandelijkse avond van de oecumenische vrouwengroep Wichmond-Vierakker. Op die avond zal dhr Jan Huttinga ons met beeld en verhalen mee op reis nemen naar de Kroonjuwelen van het Loo in Apeldoorn.

Het zal vast heel bijzonder zijn die mooie natuurbeelden. Wij beginnen die avond om 19.45 uur met koffie/thee, de zaal Withmundi aan de Dorpsstraat in Wichmond is om 19.30 uur open. Gasten zijn altijd welkom.

Woensdag 29 april 2020 Klokkenluiden op woensdagavond

Zangdienst