Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Agendapagina
« vorige  |  april 2020  |  volgende »

Zondag 5 april 2020 Palmpasenoptocht AFGELAST
Locatie: Wichmond
Tijdstip: 10.00 uur

 Palmpasen
Helaas kan vanwege de coronamaatregelen (scholen gesloten tot en met 6 april) de traditie van het versieren van Palmpasenstokken door de kinderen en een optocht door het dorp op 5 april a.s. geen doorgang vinden. Of er op Palmzondag 5 april wel een kerkdienst is, is nu nog niet bekend.
 

 

Woensdag 22 april 2020 Oecumenische Vrouwengroep Wichmond-Vierakker
Locatie: Withmundi
Tijdstip: 19.30 uur

Op woensdag 22 april 2020 is de maandelijkse avond van de oecumenische vrouwengroep Wichmond-Vierakker. Op die avond zal dhr Jan Huttinga ons met beeld en verhalen mee op reis nemen naar de Kroonjuwelen van het Loo in Apeldoorn.
 
Het zal vast heel bijzonder zijn die mooie natuurbeelden. Wij beginnen die avond om 19.45 uur met koffie/thee, de zaal Withmundi aan de Dorpsstraat in Wichmond is om 19.30 uur open. Gasten zijn altijd welkom.
 

 


 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.