Brook Duo komt met nieuw programma "De Kas-Klokken Zwiegt". Brook Duo komt met nieuw programma "De Kas-Klokken Zwiegt".
Het Brook Duo komt weer naar Wichmond.
Gert Jan Oplaat heeft voor de kerkentour 2017 een nieuw, boeiend verhaal geschreven "De Kas-Klokken Zwiegt".
Het is een verhaal over het lief en leed op het Maarkelse en Zeeuwse platteland. Over hoe men omging met tegenslagen, een verboden liefde, de rol van de kerk. Zullen de kerstklokken blijven zwijgen en loopt het goed af??
Een verhaal dat boeit van begin tot eind, wat u niet mag missen. Het wordt afgewisseld met liedjes. Alles in het dialect. De voorstelling is te zien en te horen op:

Donderdagavond 7 december 2017 om 20 uur in de Protestantse Kerk, Dorpsstraat 16 te Wichmond.

Entree: € 10,00 inclusief 1 consumptie na afloop.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij:
·       Bakkerij Besselink                                           Wichmond
·       Handwerk winkel  J. Pieterse                                  Warnsveld
·       Henk Ellenkamp                                              0575-441523 ('s avonds)

·       Gerard Schepers                                               0575-441420

·       Pastorie Protestantse kerk, Dorpsstraat 18              Wichmond
Op zaterdag 18 en 25 november van 10.30 tot 12.00 uur.

Ook kunnen bestelde kaarten dan worden opgehaald.
In de kerk en pastorie ligt ook een intekenlijst waarop u kaarten kunt bestellen, deze kunt u op bovengenoemde zaterdagen ophalen.

De opbrengst, na aftrek van de kosten, is bestemd voor het onderhoudsfonds van de Protestantse Gemeente Wichmond.

Henk Ellenkamp/Gerard Schepers.

Zangdienst (AFGELAST vanwege coronavirus COVID-19)
datum en tijdstip 29-03-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Annet Heuvelink