Voorjaarsconcert Jubal Voorjaarsconcert Jubal
Jubal heeft voor haar voorjaarsconcert gekozen voor de NH kerk in Wichmond. Het najaarsconcert afgelopen november in de St. Martinuskerk in Baak was een groot succes. Muziekvereniging Jubal is nog steeds gekoppeld aan de gemeenschap Vierakker/ Wichmond en wij vinden het dan ook fijn om ook weer in Vierakker /Wichmond een concert te kunnen geven. Inmiddels staat dirigent Raymond Waanders alweer 2 jaar voor het orkest dat inmiddels uit 40 muzikanten bestaat. Ook het opleidingsorkest groeit en bloeit. Dit orkest bestaat inmiddels uit 12 jonge muzikanten. Jubal hoopt dat veel mensen in Vierakker/Wichmond deze vrijdagavond de weg naar de kerk als concertzaal kunnen vinden.

Met muzikale groet, Karin Klein Lebbink

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters