Vanuit de pastorie Vanuit de pastorie
In de lente vieren we de opstanding van Jezus en het nieuwe leven.  Pasen is een vrolijke tijd. We vieren de overwinning op de dood. Maar dan kan ineens de aardse realiteit des te harder toeslaan. In Wichmond-Vierakker is iedereen geraakt door het overlijden van Janet Zomer,vrouw van Wilfried Besselink op maandag 4 april, in de leeftijd van 44 jaar.  Het is een groot verlies voor haar gezin en haar familie en voor velen.  We denken aan hen en bidden God om kracht voor hen.  Het voordeel van een dorp is dat het een hechte gemeenschap kan zijn, met kennis van elkaar en betrokkenheid. Mensen leven met elkaar mee. Dat dat een steun mag zijn in het verdriet.