Open tuinfeest/braderie bij protestantse kerk Wichmond

Bij de protestantse gemeente in Wichmond is op zaterdag 2 juli van 11.00 tot 15.00 uur een gezellig open tuinfeest georganiseerd. Die dag zijn er in en rondom pastorie en kerk aan de Dorpsstraat in Wichmond een keur aan leuke activiteiten voor jong en oud.
Zo zijn er diverse kraampjes met onder andere verkoop van boeken, babykleding, fotokaarten en planten. Ook zijn er tentoonstellingen van lokale schilders, is er de mogelijkheid een rondje mee te rijden met de Jan Plezier en zijn er heerlijke hapjes verkrijgbaar die in de pastorietuin genuttigd kunnen worden. Bovendien zijn er optredens van de koren A Capella en Reborn, de kopergroep van Jubal en wordt het orgel regelmatig bespeeld.
Toegang gratis. Bij een aantal activiteiten, zoals het springkussen voor de kinderen en na de optredens, kunt u een vrijwillige bijdrage doen. De uiteindelijke opbrengst van de dag is bestemd voor het onderhoud van kerk en pastorie.
                Philip Vaartjes

Het Brook Duo komt met een nieuw verhaal