Vacatures kerkenraad Vacatures kerkenraad

Ieder jaar , omstreeks deze tijd, doen we u mededeling over de vacatures , die nu voor 2017 , in de kerkenraad ontstaan. We moeten op zoek naar twee ouderling - kerkrentmeesters en naar twee ouderlingen.
Heeft u suggesties , dan horen wij dat graag.
We zijn  een kleine gemeente , met ook een relatief kleine kerkenraad, dan is het uitermate belangrijk compleet te zijn.
 Een ieder heeft zijn of haar taak, en een incomplete kerkenraad betekend dus extra belasting voor anderen.
We vertrouwen er op , ook deze keer weer , de vacatures ingevuld te krijgen, zodat we ook in 2017 met een compleet team de uitdaging aan mogen gaan.
                                       Ben Hiddink.

Oecumenische oogstdankviering
datum en tijdstip 18-08-2018 om 19.30 uur

Openluchtdienst