PROJECTKOORLEDEN GEZOCHT VOOR DE MESSIAH PROJECTKOORLEDEN GEZOCHT VOOR DE MESSIAH

“Magistrale uitvoering  van de Messiah in Vorden”
zo oordeelde de Stentor in november 2014 over de uitvoering van de Messiah door het koor
Cappella Bronckhorst in de dorpskerk in Vorden. Nu twee jaar later zingt het koor opnieuw de Messiah. Voor deze uitvoering nodigt het koor gastzangers uit het prachtige oratorium van
Georg Friedrich Händel mee uit te voeren. De uitvoering zal plaatsvinden op 20 november 2016 in de dorpskerk in Vorden.

Geoefende zangers,
bij voorkeur die  de Messiah al eens hebben gezongen, zijn welkom. Het koor bevat op dit moment 40 vaste leden uit Zutphen en omliggende gemeentes. Voor de uitvoering van de Messiah is plaats voor 3 a 4 extra zangers per stemgroep. De uitvoering staat onder leiding van dirigent Hans de Wilde. Verder werken ook nu weer de bekende organist Dirk Luimes en het muziekensemble Ars Floreat mee.

Wilt u mee doen,
dan kunt u zich voor 17 augustus 2016 opgeven bij Alice de Ruiter, U wordt dan gevraagd bij onze dirigent een stemtest te doen.
De repetities zijn wekelijks op de woensdagavond van 19.45 u. tot 22.00 u. in de dorpskerk in Vorden en starten op 24 augustus. Op 17 september  ’s middags bent u uitgenodigd voor een extra stemworkshop “coloraturen zingen”. Op 5 november staat een extra koorrepetitie gepland. De kosten voor deelname aan dit project zijn € 65,00.

Voor meer informatie over het koor kunt u kijken op www.cappellabronckhorst.nl .
Heeft u nog vragen? Neem dan  contact op met Heleen Verweij tel 06 51 70 52 85.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur