Huiskamerbijeenkomsten 2016/2017 Huiskamerbijeenkomsten 2016/2017
Ook dit jaar staan er weer huiskamerbijeenkomsten op het programma.
Voor u/jou een mogelijkheid om in kleine kring andere gemeenteleden te ontmoeten. Dit jaar staan de ontmoetingen in het kader van het thema:
Deel je leven.
Dit thema is het jaarthema van de landelijke Protestantse Kerk in Nederland (de PKN) die hierover schrijft: “We delen ons leven met velen. Met gezin, met vrienden, met collega’s… Maar we delen ons leven ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen… We delen in vreugde en in verdriet. We delen in twijfel en in geloof. We delen met mensen die we zelf uitzoeken maar ook met mensen die we niet zelf uitzoeken maar ons nodig hebben.”
Aan de hand van een spel (variatie op het ganzenbordspel) willen we in de bijeenkomst levenservaringen met elkaar delen.
Dit seizoen kunt kiezen uit drie avondbijeenkomsten en een middagbijeenkomst
Maandag 3 oktober 2016 (‘s avonds)
Donderdag 13 oktober 2016, (’s avonds)
Maandag 16 januari 2017 (middag)
Donderdag 19 januari 2017 (’s avonds)
Wij vragen u/jou aan te geven welke avonden/middag u wel en niet kunt. Op basis van die uitkomst zullen de ouderlingen een indeling maken en krijgt u vervolgens bericht wanneer u/je verwacht wordt.  Kunt u voor vrijdag 23 september een keus maken en het strookje (onder) invullen en opsturen?
Tim Wiersum en Zwennie Langwerden zullen de avonden in de pastorie (diaconale huiskamers) leiden. Als u voor een avond kiest, dan bent u vanaf 19.45 uur welkom en beginnen we om 20.00 uur. Uiterlijk 22.00 uur sluiten we af.  Als u voor de middag kiest dan bent u vanaf 14.15 uur welkom en dan beginnen we om 14.30 uur en sluiten we af om 16.30 uur.
Wij hopen op fijne en inspirerende ontmoetingen met elkaar.

De ouderlingen