Israël-reis 2017 Israël-reis 2017
Ooit een bezoek aan Israël willen brengen? Dan is de reis die de Hervormde gemeente Vorden (PKN) in 2017 in samenwerking met DrieTour organiseert mogelijk iets voor u. Van 20 – 29 maart hopen we met een groep pelgrims het heilige, maar ook o zo omstreden land te doorkruisen.
Uiteraard zullen we een aantal dagen in Jeruzalem, maar ook zullen Bethlehem, Nazareth, het meer van Galilea, Akko, Masada, de Dode zee enz. bezocht worden. Het hele reisprogramma en andere informatie, zoals kosten wordt op woensdag 14 september, 20.00 uur in De Voorde te Vorden uit de doeken gedaan. Deze avond hoeft nog niet besloten te worden of u wel of niet meegaat. Definitieve aanmelding mag later.
Voor nadere informatie kunt u bij mij terecht: tel.nr. 0575-553576 of email: jan1.kool@planet.nl.
Hartelijk welkom op de 14-de september.

Met vriendelijke groeten, ds. Jan Kool.

Zangdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur