Zondag 23 oktober, 10 uur: feestelijke ingebruikname van nieuwe antependia! Zondag 23 oktober, 10 uur: feestelijke ingebruikname van nieuwe antependia!
Nee, dit is er niet eentje van. Dit heb ik van internet afgehaald.  De onze zullen nog mooier zijn!  En we nemen ze in ontvangst van de toegewijde naaigroep op zondag 23 oktober, in de ochtenddienst.
Het wordt een feestelijke bijeenkomst. Het koperensemble komt spelen.  Ook ons a capellakoor treedt op.  U komt toch ook?  De naaigroep heeft fantastisch werk verricht.  Het resultaat mag er zijn: in vier kleuren voor de vier kerkelijke seizoenen, voor zowel kansel als avondmaalstafel. Een geschenk aan onze Heer.

datum en tijdstip 01-11-2020 om 10.00 uur
Kinderoppas: Andrea Kasteleijn

Uitgangscollecte: College van kerkrentmeesters

datum en tijdstip 04-11-2020 om 20.00 uur