Internet en telefoon kerk Internet en telefoon kerk
Bij het uitkomen van deze editie van WK is er op veler verzoek vrij toegankelijk internet actief in en rond de kerk. Daarmee is er ook weer een vaste telefoonaansluiting in de consistorie. Er is gekozen voor het plaatselijke kengetal (0575). Ons abonneenummer: 769218. De kosten voor de aanleg alsmede aanschaf van de nodige (rand)apparatuur worden gedekt met een door ons aangevraagde subsidie uit het gemeentefonds van Classis Achterhoek West. De structurele exploitatiekosten komen ten laste van de lopende rekening. Eventuele wachtwoorden zijn te zijner tijd opvraagbaar via de kerkrentmeesters of kosters.
De kerkrentmeesters

Kerkdienst H.A.