Rouwverwerkingsgroep: Verder na Verlies Rouwverwerkingsgroep: Verder na Verlies

De PKN Gemeentes van Vorden [Hervormde wijkgemeente]
en Wichmond organiseren opnieuw vier bijeenkomsten rondom rouwverwerking in een groep. Samen met anderen willen we op deze bijeenkomsten praten over rouw en de verwerking ervan.
De bijeenkomsten zijn ’s morgens gepland en wel op
18 januari, 1 februari, 15 februari en 8 maart 2017.
 Een groep kan bestaan uit 6 á 7 leden. Personen van andere gezindten zijn van harte welkom. Voorafgaand aan de groepsbijeenkomsten zal een leider van de gespreksgroep individueel met de deelnemers een kennismakingsgesprek voeren.

Thema’s

Onder het genot van een kop koffie of thee beginnen we met een korte opening en inleiding over het thema van de  bijeenkomst.Dat thema wordt  in overleg met de deelnemers vastgesteld. Mogelijke thema’s zijn:
- Kennismaking en het verhaal van je verdriet delen.
- Omgaan met reacties uit je omgeving.
- Troost
- Hoe verder? Steun aan o.a. liederen en gedichten en verbondenheid.
Afsluiting met een gezamenlijke maaltijd.
 N.a.v. deze thema’s gaan we met elkaar in gesprek of op een andere [creatieve] manier aan de slag.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig. De thema’s kunnen nog wisselen, afhankelijk van wat u zelf in het kennismakingsgesprek aandraagt.
Vanzelfsprekend is er tijdens de bijeenkomsten ruimschoots tijd voor vragen en ervaringen.

Zwennie Langwerden, Gerda Brummelman en Riek Klein Bramel leiden deze bijeenkomsten. Zij zijn geschoold via  PKN-Nederland.

Mocht U meer informatie willen hebben over deze bijeenkomsten, of wilt u zich ervoor opgeven, belt of mailt U dan gerust naar een van onderstaande personen, graag voor 8 december 2016:

ds. Jan Kool                       tel: 0575 - 553576
ds. Tim Wiersum                tel: 0575 - 441376