Afsluiting ZWO- project 2015-2016 Afsluiting ZWO- project 2015-2016
Tijdens de ZWO en kinderdienst op zondag 6 november  hebben wij ons project voor Het Hospice te Zutphen afgesloten.

Bij onze verkoop tijdens de kerst, de chrysantenactie, de verkoop van kaarten, collectes bij de zwo diensten en een vrije gift hebben wij het mooie  bedrag van € 1362,49 bijeengebracht.

Iedereen die heeft meegegeven of meegeholpen , hartelijk dank hiervoor!

De diaconie heeft dit bedrag verdubbeld en er is € 2750,- overgemaakt naar het Hospice. Op zondag 27 november, de eerste Adventszondag, beginnen we weer met de verkoop van leuke cadeau artikelen voor de kerst en natuurlijk verkopen we ook nieuwjaarsrolletjes. De opbrengst van deze Adventsverkoop is bestemd voor de Voedselbank in Zutphen.

Op 4 december organiseren wij de Midwinterhoornwandeltocht. Na de dienst kan er  gestart  worden vanaf 12.30 uur, waarbij medewerking wordt verleend door de Midwinterhoornblazers d’Olde Roop uit Zelhem en door Camping  Warnstee die tijdens de pauze zorgt voor onder andere soep en koffie.

Philip, Renske, Marieke en Gerrie.

Kerkdienst H.A.
datum en tijdstip 17-11-2019 om 10.00 uur