Toelichting bij de begroting van de Diaconie voor 2017 Toelichting bij de begroting van de Diaconie voor 2017
In de vergadering van 14 november j.l. heeft de kerkenraad de begroting van de Diaconie voor 2017 goedgekeurd. De Diaconie heeft geen aandelen of obligaties meer, die zijn vorig jaar verkocht en het geld is op de RABO bedrijfsspaarrekening gezet. Deze geeft momenteel een hele lage rente nl. 0.1% daarom zijn rentebaten en dividenden heel laag begroot. De Diaconie zoekt naar mogelijkheden om spaargelden meer te laten renderen zonder risico’s te lopen. Diaconaal werk plaatselijk is voor ongeveer de helft het bedrag dat betaald wordt aan het College van Kerkrentmeesters voor gebruik van de voorkamers in de pastorie. Overige lasten en baten is het saldo kerkradio (op jaarrekening 2015 ook de eenmalige koerswinst op de verkochte aandelen en obligaties).

Zangdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur