Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse gemeente te Wichmond
 
 
Voorlichting over dementie Voorlichting over dementie
Ooit geweest,
 lang geleden.
 Toen een heldere geest,
 nu vertroebeld heden.’

Marian Storteler, geestelijk verzorger binnen de verpleeghuizen van Sensire in Vorden en Ruurlo,  zal een voorlichtingsavond  verzorgen  over dementie,  vanuit  haar ervaring vertellen en handreikingen bieden voor het pastoraat  en wel op dinsdag 17 januari  2017 om 20.00 uur, of in de Wehmehof[De Delle 117] of in ’t Stampertje[Dorpsstraat 6] te Vorden, dat hangt af van het aantal deelnemers. Opgave wel  graag voor 1 januari 2017 in verband met de te  bespreken locatie. U kunt zich  opgeven bij:
Zwennie Langwerden,   tel: 0575 -470430 of per mail bij
 
terug
 
 
 
 

Dienst
datum en tijdstip 09-04-2020 om 20.00 uur
Witte donderdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 10-04-2020 om 20.00 uur
Goede vrijdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 12-04-2020 om 10.00 uur
1e Paasdag
meer details

Dienst
datum en tijdstip 19-04-2020 om 10.00 uur
meer details

 
Stand van zaken en richtlijnen coronavirus in en rondom kerk en gemeente

In verband met de toestand rondom het coronavirus (COVID-19) heeft de Protestantse Kerk in Nederland (PKN) donderdagmiddag 12 maart j.l. richtlijnen uitgevaardigd met betrekking tot de wijze van handelen in en om de kerk en gemeente in de komende weken.

Wij raden u aan om steeds de de actuele informatie van de Rijksoverheid en het RIVM via de media te volgen en zo mogelijk te bekijken op de website: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor de regionale situatie kunt u de site van de GGD in uw regio bekijken: https://www.ggd.nl/

Het landelijke bureau van de PKN informeert de gemeenten, kerkenraden en het publiek via de eigen website: https://www.protestantsekerk.nl/nieuws/richtlijnen-rondom-het-coronavirus/

De kerkenraad houdt zich zeker gedurende deze crisis zoveel mogelijk aan alle adviezen en richtlijnen in het belang van de volksgezondheid.

Over de maatregelen die wij binnen onze eigen gemeente hebben genomen en/of nog zullen nemen kunt u lezen op onze website.
Wij proberen de informatie steeds te actualiseren zodra daar aanleiding toe is.


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.