Voorlichting over dementie Voorlichting over dementie
Ooit geweest,
 lang geleden.
 Toen een heldere geest,
 nu vertroebeld heden.’

Marian Storteler, geestelijk verzorger binnen de verpleeghuizen van Sensire in Vorden en Ruurlo,  zal een voorlichtingsavond  verzorgen  over dementie,  vanuit  haar ervaring vertellen en handreikingen bieden voor het pastoraat  en wel op dinsdag 17 januari  2017 om 20.00 uur, of in de Wehmehof[De Delle 117] of in ’t Stampertje[Dorpsstraat 6] te Vorden, dat hangt af van het aantal deelnemers. Opgave wel  graag voor 1 januari 2017 in verband met de te  bespreken locatie. U kunt zich  opgeven bij:
Zwennie Langwerden,   tel: 0575 -470430 of per mail bij zwennie@autolangwerden.nl

Zangdienst
datum en tijdstip 12-07-2020 om 10.00 uur