Vanuit de pastorie Vanuit de pastorie
Als u dit leest is de Veertigdagentijd begonnen.  Het is een bijzondere tijd in het kerkelijk jaar.  Ook dit jaar willen we op de vrijdagavonden bijeenkomen rondom woord en contemplatie.  We doen het dit jaar samen met onze rooms-katholieke broeders en zusters.  Het programma is als volgt:
Vrijdag 3 maart:  een oecumenische Wereldgebedsdagdienst in de Protestantse Kerk om 20 uur.  Vier katholieke leden en vier protestantse leden verdelen de rollen onder elkaar.  Het thema is “De Filippijnen en Nederland - Samen op zoek naar eerlijkheid”.  Door de Stichting Nederlands Comité Wereldgebedsdag is ons een liturgie aangereikt waar we deels gebruik van zullen maken.  De liturgie is ook toegepast op onze situatie. Vandaar de titel van het thema. Na de dienst is er koffie/thee in de pastorie.

Vrijdag 10 maart, 20 uur:  Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Sint Willibrorduskerk, Vierakker.  Na de dienst: koffie/thee in de kerk.

Vrijdag 17 maart, 20 uur:  Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Protestantse kerk, Dorpsstraat Wichmond.  Na  de dienst nodigt de dominee u uit voor een glaasje/kopje in de d’Ólle Kriet!

Vrijdag 24 maart, 20 uur:  Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Sint Willibrorduskerk, Vierakker.  Na de dienst: koffie/thee in de kerk.

Vrijdag 31 maart, 20 uur: Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Protestantse kerk, Dorpsstraat Wichmond.  Na de dienst is er koffie/thee in de pastorie.

Vrijdag 7 april, 20 uur: Vesperdienst voor alle gelovigen van Wichmond-Vierakker (katholiek en protestants) in de Sint Willibrorduskerk, Vierakker.  Na de dienst: koffie/thee in de kerk.

Vrijdag 14 maart is Goede Vrijdag.  Op die dag houden de beide kerken aparte diensten. Bij ons zal pr Rien Baauw ons voorgaan om 20 uur.